Terug

3e verwendag een groot succes!

Op zaterdag 8 juni organiseerde Stichting de Lotgenoten samen met  Instituut Verbeeten een verwendag voor kinderen met een ouder met kanker.

 

De verwendag werd voor de derde keer georganiseerd en vond plaats in Safaripark de Beekse Bergen. Dit jaar hadden nog meer gezinnen zich ingeschreven voor wat achteraf bleek een fantastische dag.  De weergoden waren ons goed gezind!

 

 

Bij binnenkomst werden de kinderen ontvangen door Djambo en kregen de ouders een tas vol lekkernij. Nadat men had genoten van drinken en gebak kon het evenement beginnen. Vandaag moest alles in het teken staan van pure verwennerij en ontspanning!

 

Het eerste evenement was de bussafari. We reden door het Afrikaanse land en zagen onder andere zebra's, gnoe's, grazende neushoorns en nog veel meer dieren. De ranger gaf uitleg over de dieren. 

Na zo'n ervaring hadden de kinderen honger gekregen 'als een leeuw',  dus lekker friet met een snack en daarna nog een heerlijk ijsje; dat was genieten.

 

 

Voor een aantal gezinnen was het de derde keer dat zij aanwezig waren. Een van de ouders gaf aan "het is zwaar voor mij, lichamelijk gaat het steeds minder maar als  mijn kinderen het naar hun zin hebben en genieten, dan vergeet ik even alles.

 

 

Om 16.00 uur was er een geweldige roofvogelshow;  geweldig om te zien hoe de roofvogels vlak over de mensen vlogen. Na deze show was de terugreis met de bootsafari.

 

 

We lieten de kinderen niet met lege handen naar huis gaan. Voor ieder kind was er ook nog een knuffel. Ze konden kiezen uit een giraffe of een aap.

 

We hebben wederom genoten van de blijde en vrolijke kindergezichtjes op het einde van de verwendag.

 

 

Ons beoogde doel, een dag van pure verwennerij, is bereikt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Infotheek Oncologie. Onze medewerkers helpen u graag.

Contact

Telefoon 013 - 59 47 580
E-mail infotheek@bvi.nl

 route
 openingstijden