Terug

Verwendag 2015

Zaterdag 6 juni was het zover. De weergoden waren de deelnemers gunstig gezind. Zo'n 60 gezinnen, in totaal ongeveer 250 mensen, kwamen naar Safaripark Beekse Bergen.  De kinderen werden ontvangen door olifant Djambo, de mascotte van Safaripark Beekse Bergen en kregen een rugzak vol lekkernij. Onder het genot van drinken en wat lekkers, werd de verwendag daarna officieel gestart.

In het Safaripark was het genieten. Met de bussafari, de safariboot of wandelend door het park, werden alle dieren bewonderd. Langs de chimpansees, de olifanten, de leeuwen en tussendoor spelen in de speeltuin.

verwendag 1 2015 verwendag 3 2015

Hoogtepunt van de dag was de jeepsafari, speciaal voor de deelnemers van de verwendag georganiseerd. Achter op de jeep, rijdend over de savanne, kwamen de giraffen nieuwsgierig kijken. Als je erg stil was, kwamen ze zo dichtbij dat je ze bijna aan kon raken. Veel kinderen en ouders genoten van dit bijzondere en spannende avontuur!

verwendag 2 2015

Door de fotograaf werden van deze mooie momenten prachtige plaatjes gemaakt. Ook gezinsfoto's werden gemaakt, welke direct afgedrukt en meegenomen werden. Zo kon iedereen nog eens terugkijken op deze mooie dag.

Van alle activiteiten kregen de kinderen honger 'als een leeuw'. Voor iedereen was er lekker friet, een snack en een heerlijk ijsje.

Aan het einde van de dag kwamen alle deelnemers bij elkaar voor een geweldige exclusieve roofvogelshow. De roofvogels vlogen vlak over de mensen en enkelen mochten zelfs de valkeniers assisteren.

Daarna zat de verwendag erop. Natuurlijk gingen de kinderen niet met lege handen naar huis. Met een knuffel en een snoepzak werd de dag afgesloten.

De organisatoren van de verwendag hebben genoten van de blijde, vrolijke gezichten en alle dankbare reacties. Zij kijken tevreden terug op deze mooie dag.

Wij bedanken onze sponsoren, vrijwilligers en allen die meegewerkt hebben aan deze 5e verwendag. Zonder deze steun was deze dag niet mogelijk geweest.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Infotheek Oncologie. Onze medewerkers helpen u graag.

Contact

Telefoon 013 - 59 47 580
E-mail infotheek@bvi.nl

 route
 openingstijden