Terug

Noor van Gulik van Fonkel therapie en training

Noor van Gulik van Fonkel therapie en training vertelt over haar praktijk.

 

 

 

 

Ik ben Noor van Gulik.

Ik werk met veel passie en betrokkenheid in mijn praktijk Fonkel therapie en training.

In 2006 werd bij mij borstkanker geconstateerd en na 1,5 jaar behandelen (2 operaties, 8 chemo’s, 36 bestralingen en een jaar Herceptin) en ontzettend ziek zijn, zag ik ook het positieve van dit hele proces in en nam ik de beslissing om te gaan werken vanuit mijn hart en te gaan doen wat ik echt van binnen wilde.

Een post-HBO beroepsopleiding (integratieve psychotherapie) was nodig om mijn nieuwe richting professioneel vorm te geven (terwijl ik nog behandeld werd). Ik ben daarna gestart met mijn eigen bedrijf. Mijn droom kwam uit!                          

 

Psychosociale begeleiding.

Ik bied psychosociale begeleiding in mijn frisse, prettige praktijk in het rustige Biezenmortel (dat ligt in Brabant, tussen Tilburg en Den Bosch). Voor mensen met allerlei soorten problemen zoals relatieproblemen, verliesverwerking, levensthema’s, (dreigende) burn-out, angsten, psychosomatische klachten, problemen op het werk, en noem maar op.

 

Mijn specialiteit is het begeleiden van mensen die met kanker te maken hebben (gehad) omdat ik een combinatie kan maken van mijn eigen ervaring met borstkanker met het professioneel begeleiden. En dit alles vanuit een grote betrokkenheid bij ieders unieke levensverhaal. Verliesverwerking, het zoeken naar uw eigen (hernieuwde) kracht en soms rouwbegeleiding horen daar ook bij.

Mijn missie is mensen helpen. Dat doe ik door mijn kennis, werk- en levenservaring ten volle in te zetten. Om samen handvatten en mogelijkheden te vinden om uw problemen op te lossen. Of de kracht te vinden die u nodig hebt. De oplossingen en/of kracht zijn altijd in uzelf te vinden!
Om dat te bereiken kan ik kiezen uit een scala aan methodieken uit de integratieve psychotherapie.  Ik kijk daarbij holistisch: naar heel de mens. Dus zowel het verstand, gevoel als lijf zijn belangrijk. 

Ontspannen.
Om dieper te kunnen ontspannen en uw eigen krachten aan te spreken, werk ik als start van een traject vaak met een heerlijke ontspannende 'trance'. Dit is een methode uit de hypnotherapie. U gaat een uurtje ontspannen op basis van imaginatie en visualisatie. U ligt in een gemakkelijke stoel en ik neem u, op basis van uw eigen input, graag mee naar een plek waar u graag wilt zijn zodat u eens even alles kunt loslaten en kunt onderzoeken welke ontspannende methodes u helpen in het aanspreken van uw zelfhelend vermogen om uzelf wat beter te voelen.

 

Ik nodig u graag uit een kijkje te nemen op http://www.fonkel.nu.

 

U bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek in mijn rustgevende praktijkruimte achter mijn huis in Biezenmortel. Het is vaak mogelijk een vergoeding van uw ziektekostenverzekering te krijgen uit uw aanvullende pakket.

 

Een hartelijke groet,

Noor van Gulik

Capucijnenstraat 34

5074 PH Biezenmortel.

T: 013 – 533 39 37

E: info@fonkel.nu

W: www.fonkel.nu

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Infotheek Oncologie. Onze medewerkers helpen u graag.

Contact

Telefoon 013 - 59 47 580
E-mail infotheek@bvi.nl

 route
 openingstijden