Infotheek Oncologie

Wegwijzer Kanker is de website van Infotheek Oncologie van Instituut Verbeeten. Infotheek Oncologie is er voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare informatie over kanker. Met informatie en een luisterend oor staan wij voor u klaar!                       

Wegwijzer doorzoeken
  • 10-09

    Themabijeenkomst Radiotherapie

    Infotheek Oncologie organiseert op dinsdag 10 september 2019 de themabijeenkomst Radiotherapie. U krijgt uitleg over Instituut Verbeeten en wat er allemaal komt kijken bij ...
Ervaringen

Terug

Linda van HAAR Totaal

Linda van HAAR Totaal

Linda vertelt over haar werk bij HAAR Totaal.

Ik ben Linda, collega van team HAAR Totaal Verbeeten, en werk nu al enkele jaren als kapster/haarwerkspecialist. Ik ben 32 jaar en heb ruim 15 jaar ervaring in mijn vak. Ik ben geboren in Den Haag, opgegroeid in Capelle a/d IJssel en verhuisd voor mijn grote liefde naar Kaatsheuvel. Hier woon ik samen met mijn aanstaande man. 

 Als meisje van 8 jaar zat ik al op de bankleuning mijn moeders haar te versieren en knipte ik al mijn poppen  in een boblijn. Ik wist toen al:   

Ik word later kapster als ik groot ben!

 

Nu ben ik groot en heb ik me steeds verder gespecialiseerd in mijn vak. Zo ben ik allround haarstylist, visagist, kleurambassadrice, extension specialist, haarwerkspecialist en bedrijfsleidster. Van alle specialisaties vind ik mijn haarwerk specialisme de mooiste. Ik ben oprecht trots dat ik hier werk en mensen met kanker kan helpen en begeleiden. 

 

Veel vriendinnen vragen me wel eens hoe ik het vind om hier te werken, met klanten  bezig te zijn die ernstig ziek zijn, hoe ik dat allemaal kan zonder emotioneel te worden. Mijn antwoord is dan dat het goed voelt om deze klanten te helpen, ik ga iedere dag met een voldaan gevoel naar huis, wetend dat de klanten die ik die dag geholpen heb tevreden en gerustgesteld zijn. Dat ze zich weer een klein beetje zekerder voelen en meer zelfvertrouwen hebben in deze moeilijk periode. Maar ook ik ben een mens en laat af en toe een traan wanneer ze mij triest nieuws vertellen. Maar gelukkig  vertellen ze me vaker goed nieuws, dan staan ze in de deuropening en roepen ‘Yes, ik heb de uitslag van mijn  laatste scan gehad, ik ben schoon!’.

Wat ik het allerbelangrijkste vind aan mijn werk is dat iedereen zich prettig bij mij voelt, jong of oud, man of vrouw, ziek of niet ziek, dat iedereen met een stukje extra vertrouwen de deur uit gaat.

Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en daar ben ik blij om. Ik hoor vaak dat ze zien dat ik veel passie heb voor mijn werk en hoop dat ik deze passie altijd zal houden en nog vele jaren met plezier naar mijn werk mag gaan!


       

Brugstraat 10 | 5042 SB Tilburg | 013 594 76 75 | www.haar-totaal.nl


lees de ervaringen van:
patiënten | betrokkenen | hulpverleners

Loop eens binnen

Deze website is een aanvullende dienst van Infotheek Oncologie in Tilburg. U kunt de infotheek zonder afspraak bezoeken voor informatie of een persoonlijk gesprek. Infotheek Oncologie is geopend op maandag t/m donderdag van 8.30 - 17.00 uur.

Naar Infotheek     Naar Restaurant